EğitimGenel

“Okulun bu durumu bizi üzüyor!” diyen velilerden İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı’ya çağrı

Keşan Atatürk Ortaokulu’nun sıvasız ve çatlak dış duvarları ve bozuk kapısı çocuklarını okuldan almaya gelen velilerin eleştirilerine neden oldu. Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’nın geçtiğimiz haftalarda sık sık Keşan’a gelerek okul ziyaretleri yapmasını anımsatan veliler, sorunlu okulların da ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi.



Pandemin döneminde uzun bir aranın ardından okullar açıldı. Öğrencilerin tekrar doldurduğu sınıflarda ders işlenmeye başlanırken, bazı okulların dış cepheleri o okullarda okuyan öğrencilerin velileri tarafından eleştirinin odağı oldu. Atatürk Ortaokulu’nun bakımsız görüntüsünün hoş olmadığına dikkat çeken veliler, çocuklarını getirip götürdükleri okulun dış duvarlarındaki sıvanın çözülüp dökülmeye başladığını ve uzaktan bakıldığında artık okula benzemediğini söyledi.
Bu görüntünün öğrencilerin ruh haline de yansıdığını belirten veliler, yüz yüze eğitimin başladığı tarihten bu yana bazı tadilat çalışmalarıyla bina önündeki molozların da eklenmesinin hiç de hoş olmadığını ifade etti.


Bunun yanında son günlerde Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı tarafından yapılan Keşan ziyaretlerine de değinen vatandaşlar ‘Bir kez de bizim okulumuzu ziyaret etsin, bir kez de bizim öğrencilerimizi dinlesin ve okulun halini görsün’ diye konuştu.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu