Haberlerİş DünyasıKeşanSektörel

Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nin yeni yönetimi işe temizlik ve güvenlikten başladı

Yaklaşık 1,5 ay önce gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, Hakan Gürel başkanlığında göreve gelen Keşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yeni yönetimi, temizlik ve güvenliğe yönelik çalışmalara öncelik verdi.
Sitenin en büyük sorunu haline gelen güvenlik için kolları sıvayan yöneticiler, Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminali tarafındaki ana giriş kapısına otomatik bariyer koydu.

“22.00 ile 07.00 saatleri arasında işi olmayan sanayi sitesine giremeyecek”

Sitede görev yapan 4 güvenlik görevlisinin kıyafetine düzen getiren yöneticiler, gece güvenliğini de artırdı.
Konuyla ilgili bilgi veren KKSS Başkanı Hakan Gürel şunları söyledi:
Dört güvenlik görevlimiz var. Bazen ustalarımız işlerini yetiştirmek için ya da acil bir iş için gece de çalışabiliyor. Ancak, 22.00 ile 07.00 saatleri arasında işi olmayan sanayi sitesine giremeyecek. İşyeri sahibi dışındaki her araç ve içerisindekilere hangi dükkâna ve ne için geldikleri sorulacak, akabinde de güvenlik görevlisi arkadaşlarımız tarafından işyeri sahibine telefonla bilgi verilecek. İşyeri sahibi onay vermediği sürece gelen kim olursa olsun, içeriye alınmayacak”

İki temizlik personeli görev yapıyor

Sanayi sitesindeki sorunlardan birisinin de temizlik olduğuna dikkat çeken Gürel, 1 kooperatif görevlisi 1 de Keşan Belediyesi personeli olmak üzere 2 işçinin site içerisinde gün boyu temizlik yaptığını söyledi.

“Bundan sonraki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”

Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nin bölgedeki en temiz ve en güvenlikli site olması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade eden Gürel, “Bu konuda yönetimdeki arkadaşlarla uyum içerisinde çalışıyoruz. Üyelerimiz de bize her zaman destek oluyor. Yapacağımız her şey üyelerimiz içindir. Bundan sonraki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu