Arkadaşıyla şakalaşırken çarptığı market kapı camı karnına batan genç öldü
Tekirdağ’da iş yerinde arkadaşıyla şakalaşırken market kapısına çarpması sonrası karnına cam batan genç yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi’ndeki bir zincir markette çalışan Berk B. (21) ile Resul Ilık (27), iş yerinde şakalaşmaya başladı.
Ilık mağaza içinde kendisini kovalayan Berk B’den kaçmaya başladı.
İki arkadaş bir süre sonra mağaza çıkış kapısına çarparak düştü.
Bu sırada kırılan kapı camı, Ilık’ın sol alt karın kısmında Berk B’nin de alnında kesik oluşturdu.
Berk B. kendi imkanıyla, Ilık ise ambulansla hastaneye gitti.
Ilık, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Berk B, tedavisinin ardından gözaltına alındı.
Arkadaşının ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı
Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Berk Batı, Tekirdağ Adliyesine sevk edildi. Batı, taksirli ölüme neden olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi’ndeki bir zincir markette çalışan Berk Batı (21) ile Resul Ilık (27) iş yerinde şakalaşırken, mağaza çıkış kapısına çarparak düşen iki arkadaş bu sırada kırılan kapı camıyla yaralanmıştı.
Resul Ilık hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamamış, Berk Batı tedavisinin ardından gözaltına alınmıştı.