Siyaset

İlçe başkanlığı kısa sürdü! Kıymet Kara istifasını verdi..

Gelecek Partisi Edirne İl Başkanı Havva Aksoy, 22 Ocak’ta Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanı olarak atanan Kıymet Kara‘nın istifasının istendiğini belirterek, “Kıymet Kara Hanımefendi’nin partimiz ile ilişkisi kalmamıştır, kamuoyunu saygı ile bilgilendiriyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Edirne İl Başkanı Havva Aksoy, Gelecek Partisi Keşan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Ersöz ve Gelecek Partisi Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Selin Kirezci, bugün gerçekleştirdikleri basın açıklamasında, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun kabulü ile Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı görevine atanan Kıymet Kara’ın istifasının istendiğini bildirdi.

Kıymet Kara‘nın, Gelecek Partisi Genel Merkezi ve Edirne İl Başkanlığının aldığı karar gereği istifasının istendiği, Kara‘nın istifa dilekçesini verdiği ve ilçe teşkilatının feshedildiği kaydedildi.

Keşan’da basın açıklaması gerçekleştirerek istifayı duyuran İl Başkanı Aksoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yerel seçimlere yaklaştığımız bu günlerde gelecek partisi olarak tüm il ve ilçelerde daha iyi bir gelecek mücadelesini sürdürüyoruz. Hizmet yolculuğumuzun başında söz verdiğimiz gibi, durmadan, yorulmadan ve ihmal etmeden tüm vatandaşlarımızla gönülden kucaklaşıyoruz.
Bu süreçte ülkenin bir numaralı gündemi olan ekonomik zorluklar ve geçim sıkıntısı ile mücadele en büyüğümüzden en küçüğümüze hepimizin asli bir görevi olmuştur.
Yerel yönetimlerin de bu ekonomik mücadelede önemini biliyor ve yerel yönetimlerde adaylarımız ile omuz omuza mücadele vererek çalışmalarımızı son hızıyla sürdürüyoruz.
Bu zorlu süreçte bizimle gönülden beraber olanlara öncelikle teşekkürü bir borç bilirim.

3 gün önce Keşan İlçe Başkanı olarak Kıymet Kara Hanımefendi’nin atamasının yapıldığını duyurmuştuk. Gelecek Partisi Genel Merkezimizin ve Edirne İl Başkanlığımızın aldığı karar gereği, ilçe başkanı olarak ataması yapılan Kıymet Kara Hanımefendi’nin istifası istenmiş, istifası alınmış ve ilçe teşkilatı şimdilik feshedilmiştir.
Kıymet Kara Hanımefendi’nin partimiz ile ilişkisi kalmamıştır, kamuoyunu saygı ile bilgilendiriyoruz.
İlçe teşkilatımızın tekrar kurulması süreci için İl Başkanlığımız yetkilendirilmiştir.
Daha güçlü bir gelecek için en kısa sürede ilçe başkanlığımız kurulacak ve güçlenecektir.
Bu zorlu mücadele sürecinde Keşan’ı iyi tanıyan, Keşan’da çok sevilen değerli Belediye Başkan Adayımız Aydoğan Ersöz ile omuz omuza mücadele etmekten mutluyuz.
Gelecek Partisi İl Başkanlığı olarak, Aydoğan Ersöz’ün saha çalışmalarında ve tüm çalışmalarında destekçisi olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.
Yaklaşan yerel seçimlerimizin ve arzu ettiğimiz geleceğin tüm Keşan halkına hayırlı olmasını temenni ederim.”

Reklam

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu