Genel

763 kişinin GBT’si sorgulandı, çok sayıda iş yeri denetlendi! Polis, Keşan’da huzur uygulamalarına devam ediyor

Keşan’da emniyet ekipleri huzur uygulamalarına devam ediyor.
Kapalı ve açık işyerlerini denetleyen ekipler, 763 kişinin GBT’sini sorguladı. Çalışmalar kapsamında bazı kişilere ceza yazıldı.

Keşan’da İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan “Keşan Huzur” uygulamalarının bir yenisi dün gerçekleştirildi. Gün içinde 14.00-16.00 ve 22.00-00.00 saatleri arasında yapılan çalışmalara toplam 80 personel katıldı.
İlçe genelinde çok sayıda noktada gerçekleştirilen uygulamalar sırasında 763 kişinin GBT sorgusu yapıldı.
20 kahvehane ve kıraathane, 12 kafe, 1 park, 2 pavyon, 5 bar, 2 alkollü restoran, ve 2 oyun salonunun denetlendiği çalışmalar sırasında; 1 yoklama kaçağı, 1 aranması olan şahıs yakalanırken; bir oyun salonuna 15 yaşından küçük çocuk alındığı için tutanak tutuldu, aynı zamanda 5 kişiye de kapalı alanda sigara içtiklerinden dolayı idari yaptırım uygulandı.

Ekiplerin saha çalışmaları sırasında trafik kontrolleri de yapıldı.
Uygulamalar kapsamında 57 araç sorgulanırken, 3 araç ve sürücüsüne çeşitli maddelerden toplam bin elli lira idari para cezası kesildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu