Genel

Şeker kuyruğunda bekleyen vatandaş tepkili

Keşan’da bir markette ucuz şeker satılınca vatandaş akın etti. Göz açıp kapaya kadar geçen süre içinde şekerler biterken, alan da alamayan da mutlu olmadı.



Kilosu 25 lira olan toz şeker geçtiğimiz gün bir markette 13 lira 65 kuruştan satıldı. Üretici tarafından kısıtlı miktarlarda markete getirildiği söylenen şekerin tüketiciye satışı da rafta 5 kilo ile sınırlandırıldı. Yakınlarındaki markete ucuza şekerin geldiğini duyan vatandaşlar ise sabahın erken saatlerinde kapıya akın etti. Kilolarca şeker 15 dakika gibi kısa bir sürede tükenirken, bazı vatandaşlar şeker alamadı. Çıkış için kasaya gelen ve kuyrukta bekleyen vatandaşlar da yaşananlara tepki gösterdi.



Ucuz şekerin markete belli miktarda getirildiğini ve durumdan mağdur olduklarını söyleyen bir vatandaş “3 gündür şeker kuyruğundayız ve şeker alamadan eve gidiyoruz. Durumla ilgilemenizi talep ediyorum” derken; başka bir vatandaş ise “Bir an önce buna çözüm gelmeli, şeker kuyruğunda durmak istemiyoruz. 1980 senesinde değiliz, 2022 yılındayız. Şu halimize bakın!” sözleriyle şikayette bulundu.
Marketten çıkan vatandaşlar bir sonraki ucuz şekerin gelişini şimdiden gözlemeye başladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu