Genel

Keşan’da büyük su arızası!

Kadıköy Barajı’nda meydana gelen arıza sebebiyle onarım çalışmaları başlatıldı. 5 mahalleye yarın itibariyle su verilemeyecek çalışmaların 6 saat içinde bitirilmesi amaçlanıyor..

Keşan’ın su ihtiyacını karşılayan Kadıköy Barajı’nda arıza meydana geldi. Su iletim hattında meydana gelen arızayı takip eden belediye ekipleri, onarım hazırlıklarına başladı.
Konu ile ilgili Keşan Belediyesi’nin sosyal medya hesabında açıklama yapılırken, ‘Büyük su arızası’ denilerek suyu kesilecek mahalleler ve zamanlama için şu ifadelere yer verildi: “Kadıköy Barajımızdan Keşan’ımıza su iletim hattında meydana gelen büyük arıza nedeniyle onarım amacıyla 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü arıza bakım ve tamir çalışması yapacağız.
Bu çalışma nedeniyle; İspat Cami, Yukarı Zaferiye, Büyük Cami, Yenimescit ve Mustafa Kemal Paşa Mahallelerimizde Çarşamba günü saat 14.00’ten itibaren su kesintileri yaşanmaya başlayacaktır.
Normal şartlar altında 2 gün boyunca sürecek arıza onarımını ekiplerimizin fedakar çalışmaları ile 6 saat gibi kısa bir sürede yapmayı planlıyoruz. Halkımıza önemle duyurulur.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu