CANLI YAYINRÖPORTAJ

Keşan FM’de yarın canlı yayınlanacak “Bunu Konuşalım”ın konuğu Mustafa Helvacıoğlu

Keşan FM’in gündemin öne çıkan konularını ele alan, önemli konu başlıklarını muhatapları ile masaya yatıran “Bunu Konuşalım” programı, uzun bir aradan sonra yeni konuları ve konukları ile kaldığı yerden devam ediyor.

Emekli Öğretmen, Köşe Yazarı, Program Yapımcısı Cavit Deniz‘in moderatörlüğünde 2 Mayıs Perşembe günü canlı yayınlanacak Bunu Konuşalım’da; Keşan özelinde 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları ve Keşan Belediyesi’nin borçları konuşulacak.

Saat 15:15’te başlayacak, Keşan FM’in karasal yayını ile birlikte Keşan FM ve Kesanonline facebook sayfalarından da canlı yayınlanacak Bunu Konuşalım‘ın konuğu, önceki dönem Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu olacak..

Yayını sosyal medyadan izleyenler, dile getirmek istedikleri fikirlerini ve sormak istedikleri sorularını bu kanaldan, radyodan dinleyenler de 0549 537 88 50 numaralı whatsapp hattı üzerinden gönderebilecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu