Asayiş

Hırsız girdiği işyerinin yedek anahtarını da çaldı

Keşan çalışanının bir anlık gözden kaybolmasını fırsat bilen hırsız veya hırsızlar, bir iş yerine girdi. Nakit para ve banka kartlarını da çalarak kayıplara karışan kişi yada kişiler; giderken bir araba ve iş yerinin yedek anahtarını da çalmayı ihmal etmedi.

Olay Keşan’da 26 Temmuz Pazartesi günü saat 16. sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre Kurtuluş Caddesi üzerindeki bir iş yerinde çalışan M.B., içeride müşteri yokken merdivenleri temizlemek için alt kata indi. Bu sırada kimliği belirsiz kişi yada kişiler de durumu fırsat bilerek içeri girdi.
Temizliği tamamlayan M.B. bir süre sonra tekrar üst kata çıktı; ancak bıraktığı gibi bulamadı.
İçeri hırsız girdiğini anlayan mağdur, kasa kısmında ahşap çekmeceden 800 TL ve içinde banka kartları, 6 bin TL nakit para, işyerinin yedek anahtarı, aracına ait anahtarı ile bin liranın üzerinde döviz bulunan el çantasının da yerinde olmadığını fark etti.

Polise haber vererek şikayetçi olan M.B.’nin başına gelen hırsızlık olayı ilgili olarak, gerekli incelemelerin yapılmasının ardından soruşturma başlatıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu