Asayiş

Akıl almaz kaza! Otomobil binanın bahçesine düştü, içinde bulunanlar ters dönen aracı terk etti

Keşan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kafeni bahçesine uçtu. Ters dönen araçtan kendi imkanları ile çıkan 3 kişi aracı bırakıp kaçtı.

Kaza dün akşam saatlerinde Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, İlyasbey Caddesi’nden Hastane Caddesi’ne çıkış yapmak üzere seyir haline olan 22 LN 445 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıktı. Araç daha sonra yol kenarında bulunan bir kafenin bulunduğu apartman bahçesine düştü.


Araç düştüğü yerde ters dönerken, içinden sürücü ve iki kişi yara almadan çıktı; ardından otomobilden çıkan 3 kişi aracı da bırakıp yaya olarak kaza yerini terk etti.

Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çekici yardımı ile bulunduğu yerden çıkarılan araç, daha sonra sonra yediemin otoparkına götürüldü.
Polis, araç sürücüsünün kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu