Paşayiğit yakınlarında meydana gelen kazada 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Keşan’da otomobilini sağ şeride park ederek araçtan inen sürücüye arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada, otomobilin çarptığı 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Kaza bu sabah saat 05.00 sıralarında Paşayiğit Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Keşan- Uzunköprü arasında 34 PAH 02 plakalı aracıyla seyir haline olan Ozan Mutlu, Paşayiğit Mahallesi yakınlarında sağ şeride park etti ve dışarı çıktı. O sırada aynı yönde seyir halinde olan A.D. idaresindeki 22 UF 22 plakalı araç önce Mutlu’nun aracına daha sonra da kendisine çarptı.

Feci kazanın ardından bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
Kazada ağır yaralanan 22 yaşındaki Ozan Mutlu, 112 acil servis ambulansı ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer aracın sürücüsü A.D. ise başka bir ambulans ile kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Kazanın ardından, Cumhuriyet savcısı ve trafik ekipleri tarafından olay yerinde inceleme yapıldı.
Kazaylayla ilgili araştırma sürüyor.
