Siyaset

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi ve Ankara ziyaretlerini değerlendiren Kılınç, muhalefeti de eleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 7 Ekim 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilen 4. Olağanüstü Büyük Kongreye katılan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, kongrenin büyük bir coşku ve kardeşlik içerisinde geçtiğini belirterek, hayırlı olmasını diledi.

“Keşan’ımıza yine birçok kazanım ve hibelerle döndük”

Kılınç, kongre için gittikleri Ankara’da; AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, İl Başkanı Belgin İba, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve teşkilat mensupları ile birtakım ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, şunları dile getirdi:
“Strateji Geliştirme Başkanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Gençlik ve Spor Bakanlığımız, İller Bankası Genel Müdürlüğümüz, Müzeler Genel Müdürlüğümüz ve AFAD Başkanlığımız başta olmak üzere birçok siyasi ve bürokrat büyüğümüzü, Keşan’ımızı daha da fazla hizmet ile buluşturmak için ziyaret ettik.

Ankara’da yaptığımız ziyaretler ve görüşmelerimiz ile yine Keşan’ımıza birçok kazanım ve hibelerle döndük. Gönül Belediyeciliği anlayışımız ile Keşan’ımızda yaşayan her hemşehrimizi, en güzel hizmetlerle buluşturmak için, gece gündüz durmak bilmeden yoğun bir çalışmayla, gönlümüzdekini alın teriyle birleştirerek <Durmak yok, yola devam> demeye devam edeceğiz. Devletimizin destekleriyle yaptığımız ve yapacağımız; yollarımızla, sona yaklaştığımız OSB’mizle, TOKİ konutlarımız, cadde ve sokaklarımız, parklarımız, spor tesislerimizden, tarihi dokusuna, kültür ve sanattan, kadın istihdamına, meydanlarına kadar eserlerimizi bölgemize kazandırdık.
Daha da fazlasını kazandırmaya devam edeceğiz.
Keşan’ımız başta olmak üzere bölgemizde ve ülkemizde her gün bir değer yükseltmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Keşan’ımızın geleceği için hayata geçirdiğimiz her yatırım bizim yüz akımızdır. Durmuyor, yorulmuyor, her gün daha da fazla kazanım için çalışıyoruz.”

“36 meclisimize, hükümetimizden gelen hibelere de hayır deseydiniz”

5 Ekim’de gerçekleştirilen Keşan Belediye Meclisi toplantısında Keşan’a huzurevi yapılması için yer satışı ve Cumhuriyet Meydanı’nın isim değişikliğini kapsayan gündem maddeleri üzerinde tartışmalar yaşanmış, maddeler kabul görmemişti.
Bu gelişmenin ardından muhalefeti eleştiren Kılınç, sözlerini şöyle sürdürdü:
“55 aydır görevdeyiz. 36 meclisimize, hükümetimizden gelen hibelere de hayır deseydiniz. “Hayır”larınızı kendiniz de beğenmiyorsunuz. Siz hayal biz gerçekleri yaşıyoruz. Keşan’ımıza hizmet için 36 meclistir kabul edilen yatırımları görüyorsunuz. Devletimizin desteğiyle her zaman önceliğimiz hizmettir.

Devletimizin destekleri, siyasilerimizin ve belediyemizin gayretleri ile yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerin önüne kimsenin geçemeyeceğini açık yüreklilikle dile getirmek istiyorum. Keşan’ımıza yaptığımız ve yapacağımız hizmetlere karşı rahatsız olduklarını kamuoyundan takip ediyorsunuzdur. Keşan’ımız lig atlıyor. Keşan’ımızın hayat standardını yükselmek için, kaliteli hizmet sunmak ve modern bir kent olmasını sağlamak, vatandaşımızın yaşam kalitesini sürekli arttırmak için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Her ne kadar muhalefet bizi engellemeye çalışırsa çalışsın, biz yine buna müsaade etmeyeceğiz. 30 yılda bir şey yapmayan, hizmet anlayışını bilmeyen muhalefet zihniyetinin bölgemize hizmet gelmesini engellemeye çalışmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz.
Keşan’ımızın gelişimini engelleyemeyeceksiniz! Ve yine kazanan Keşan olacak.”

“Hedefimiz 31 Mart’ta yeni bir başarı öyküsü yazmaktır”

Yaklaşan mahalli seçimlere işaret eden Kılınç, “Yerel tüm seçimlerde olduğu gibi hedefimiz 31 Mart 2024’te yeni bir başarı öyküsü yazmaktır. Allah’ın izniyle o gün de bunun en güzel örneğini vereceğiz.” dedi.

“AK Parti ve Cumhur İttifakı belediyeciliğinin hakim olduğu her il ve ilçede, beldede gönüller buluşmuş ve kalkınmıştır.” diyen Gürcan Kılınç, Keşan’da da bunun en güzel örneklerinin görüldüğüne vurgu yaparak, sözlerini, “Türkiye Yüzyılı vizyonu hedefimizle de yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Kapısını çalmadığımız hane, halini hatırını sormadığımız vatandaşımız kalmayıncaya kadar daima vatandaşlarımız ile beraber olacağız. Türkiye Yüzyılında da omuz omuza, samimiyet, tevazu ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam.” şeklinde noktaladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu