Haberler

Sıcak hava dalgası geliyor! Alçak basınç terletecek!

Bir süredir devam eden sıcak hava yerini daha da sıcak havaya bırakacak, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle zor geçecek günlerde herhangi bir yağış da beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, önümüzdeki bir haftalık süreçte bölgemizin Basra Alçak basıncı sebebi ile sıcak havanın etkisinde kalacağı tahmin ediliyor.
Bölgemizde yağış beklenmiyor ve bunun yanında havanın genellikle az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Bölgemizde mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarından itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar daha da artacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Önümüzdeki bir haftalık süreçte en yüksek hava sıcaklığının 31 ila 34 dereceler arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu