Satış işlemleri devam eden otomobili sokak arasından çaldılar
Keşan’da park halindeki bir otomobil hırsızlar tarafından çalındı. Satış işlemleri bitmeden çalınan araç ve onu çalanları bulmak için çalışma başlatıldı.
Olay 28 Aralık Çarşamba günü meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, ruhsat işlemlerini sonradan halletmek üzere M.E. isimli bir şahısta araç satın alan İ.P., bindiği araçla yola çıktı. Büyük Cami Mahallesi üzerindeki bir sokağa, aracın kapısı arızalı olduğu için kilitlemeden bırakan park eden mağdur, otomobili bu şekilde bırakarak başından ayrıldı.
Aradan bir süre geçtikten sonra park ettiği sokağa geri dönen İ.P. aracın yerinde olmadığını gördü. Olayın haber verilmesi üzerine, halihazırda aracın ruhsatı üzerine kayıtlı olan M.E.’nin de ifadesine başvurulurken, iki kişi de şikayetçi ve davı oldu.
Konu hakkında çalışma başlatan polis, araç ve onu çalan kişi veya kişileri her yerde arıyor.