Keşan Belediyesi su tarifelerinde uygulanacak yüzde 7’lik indirimi duyurdu

Keşan Belediyesi su faturalarında indirime gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü talebi üzerine gidilen yüzde 7’lik indirimin direkt olarak faturalara yansıtılacağı duyuruldu.
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda bugün konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondaki belediye başkanlarını ayağa kaldırıp su tarifelerinde en az yüzde 7 indirim talep etmişti. AK Partili belediyelere çağrıda bulunan Erdoğan, “En az KDV indirimi kadar şartları uygun olanlar bunun üzerinde indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır” demişti.
Erdoğan’ın bu talebinin ardından Keşan Belediyesi’nin sosyal medya hesabında su tarifelerinde indirime gidildiği duyuruldu.
“Her zaman olduğu gibi Keşan Belediyesi yine vatandaşının yanında!” notuyla paylaşılan gönderide, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Keşan’ımızda da içme ve kullanma suyunda direkt faturaya yansıyacak %7 indirim yapıyoruz. Keşan Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.