Asayiş

Jandarma 14 ayrı suç kaydı ve 54 yıl hapis cezası olan şahsı Keşan’da yakaladı

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamada; İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin, Keşan’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptıkları araştırma ve takip sonucu; hakkında 14 ayrı suç kaydı ile toplam 54 yıl 2 ay hapis cezası olan 1 kişinin saklandığı ormanlık alanda yakalandığı bildirildi.

Ekipler aranan şahsı, ormanlık alandaki bir koyun ağılında, 1 adet av tüfeği ve 1 adet telsizle birlikte ele geçirdi.
Şahıs işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Valilikten yapılan açıklamada; vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması, il genelinde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalara, aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu