Asayiş

Edirne’de uyuşturucu satıcılarına yönelik “Yüzyıl Operasyonu”: 41 gözaltı

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheliler ve organizasyonlara yönelik çalışma başlatıldığı bildirildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün koordinesinde 56 ekip, 300 personel ve narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla eş zamanlı olarak 56 şüpheliye ait 57 adreste arama yapıldı.

Aramalarda, 132 gram esrar, 839 gram skunk, 78,6 gram bonzai, 9,64 gram eroin, 43,30 gram metamfetamin, 22 uyuşturucu hap, 83 kök Hint keneviri, 338 gram kenevir tohumu, 3 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek ve 50 tabanca fişeği ele geçirildi.

Operasyonda 41 zanlı gözaltına alındı.

Ayrıca uyuşturucu madde kullanmaktan aranması olan 1 şüpheli yakalanırken, 2 yasaklı ırk olarak bilinen pitbull cins köpek görevlilere teslim edilerek barınağa konuldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu