AsayişGündem

Çorlu’da kavga ihbarına giden iki polis şehit oldu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde silahlı kavga ihbarına giden polis ekiplerine yönelik saldırıda, 2 polis memuru şehit oldu. Olayın ardından yaralı olarak yakalanan şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Reşadiye Mahallesi Kumyol Caddesi üzerindeki Gölcük Meydanı mevkisinde bulunan 6 katlı bir iş merkezinin üçüncü katında meydana geldi. Silahlı kavga ihbarı üzerine adrese sevk edilen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli sivil polis ekipleri, binaya girdikleri sırada bir şüphelinin silahlı saldırısına uğradı.

Açılan ateş sonucu polis memurları Erkan Tütüncüler ile Emrah Koç ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen iki polis memuru şehit oldu.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, çıkan çatışmada saldırgan yaralı olarak ele geçirildi. Şüpheli, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şehit polisler için taziye mesajı yayımladı.

Şehit olan polis memurları Erkan Tütüncüler ile Emrah Koç’a Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, tüm emniyet teşkilatına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Reklam

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu