Keşan’da İlçe Emniyet Müdürlüğünün şehir genelinde yürüttüğü şok denetimlerde silah ve çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında işlem başlatıldı.
Keşan’da 7 ve 8 Mayıs tarihlerinde, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir içinde devriye ve şok uygulamaları yaptı. Denetimler kapsamında E.B. isimli bir şahsın üzerinden 5 tablet halinde toplam 68 sentetik ecza, O.B. isimli şahsın üzerinde 5 adet kilitli poşet içinde uyuşturucu madde ve M.K. isimli bir başka bir şahsın üzerinde de 1 kilitli poşet içinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
Yakalanan şahıslar hakkında adli işlem başlatılırken, maddelere de el konuldu.
Devam eden uygulamalar kapsamında, hırsızlıktan arama kaydı bulunan G.K., S.K. ve Ş.K. isimli şahıslar da yakalanırken, daha sonra adli makamlar tarafından serbest bırakıldı.
Öte yandan polis tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan İ.G. isimli bir şahsın üzerinden ise, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet bıçak, 1 adet muşta, 2 adet havalı tabanca ile birlikte 3 adet kilitli poşet içerinsinde eroin maddesi, 1 adet sentetik ecza ile uyuşturucu madde kullanımında kullanılan alüminyum folyo ele geçirildi.
Şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.