Siyaset

Keşan’da Cumhur İttifakı’nın adayı Helvacıoğlu

Keşan’da, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim sürecinin devam ettiği bugünlerde, “AK Parti ve MHP arasında ittifak kurulacak mı?” sorusu kamuoyunun gündemindeyken, bugün yapılan açıklama ile bu soru da cevap bulmuş oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Keşan’da Belediye Başkanı adayını Serdar Duman, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin de adayını mevcut Başkan Mustafa Helvacıoğlu olarak açıklamasını ardından, bugün bir araya gelen her iki partinin yöneticileri ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik ittifak kararı aldıklarını açıklayarak, kararın hayırlı olmasını diledi.

Alınan karar sonucunda, Keşan’da Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayı Mustafa Helvacıoğlu olacak.

Konu hakkında AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarının resmi açıklama yapması bekleniyor..

Helvacıoğlu ve Kılınç: “Bir kere yaptık, bir daha yapacağız evelallah!”

AK Parti Keşan Belediye Başkan adayı ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklamada;
“Bir kere yaptık, bir daha yapacağız evelallah!
Cumhur İttifakı ortaklığımız ile Keşan’ımızda hizmet durmayacak, hız kesmeyecek!
Milliyetçi Hareket Parti’mizle gönül bağlarımızı tazeledik, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de omuz omuza aynı dava uğruna çalışmaya devam ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.”
ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu