
Keşan Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirilecek. Etkinlikte katılımcılar Şehitlik Parkı yanında toplanarak Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecek..
Keşan’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında yürüyüş ve basın açıklaması düzenlenecek.
Etkinlik, Keşan Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Keşan Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde gerçekleştirilecek.
8 Mart 2026 Pazar günü yapılacak etkinlikte katılımcılar saat 16.00’da Şehitlik Parkı yanında toplanacak. Buradan başlayacak yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’na (Eski Hükümet Konağı önü) yürünecek.
Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek basın açıklaması ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün anlam ve önemine ilişkin mesajlar paylaşılacak.
Etkinliği düzenleyen Keşan Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri, yürüyüş ve basın açıklamasına tüm Keşan halkını davet etti.



