
Keşan İnşaatçılar, Emlakçılar, E-Ticaret ve Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda faaliyet ve denetim raporları oy birliğiyle kabul edilirken, Başkan Ertuğrul İlman güven tazeledi.
Keşan İnşaatçılar, Emlakçılar, E-Ticaret ve Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulu, 6 Şubat 2026 Cuma günü gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi Selim Sesler Tiyatro ve Konferans Salonu’nda düzenlenen genel kurul, saat 11.00’de divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı.
Genel kurulda Divan Başkanlığı’na Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz seçildi.

Toplantı, gündem maddelerinin sırasıyla okunup karara bağlanmasıyla devam etti. Yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporu, yapılan oylamada oy birliğiyle kabul edildi.
İlman: İlk günkü heyecanla hizmet edeceğiz
Kürsüye gelen Başkan Ertuğrul İlman, kendilerini ibra eden tüm üyelere teşekkür ederek, bundan sonra da ilk günkü heyecanla hizmet etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.
Tek listeyle seçime gidildi
Genel kurulda daha sonra seçime geçildi. Mevcut Başkan Ertuğrul İlman’ın önderliğindeki tek listeyle gidilen seçim sonucunda yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim ve denetim kurulları
Başkan: Ertuğrul İlman
Yönetim Kurulu: Mehmet Dırama, Erkan Dalkılıç, Nedret Özkan, Hicabi Çelik, Sezgin Gündoğdu, Mutlu Orta
Denetim Kurulu: Erdem Karagöz, Kaan Bozkurt, Şerif Yörük



