BölgeEğitimKeşanYaşam

KEDAK Genel Kurulda yeni yönetimini belirledi

Keşan Doğal Afet Arama Kurtarma Derneği’nin (KEDAK) Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün, Keşan Belediyesi Pazaryeri Kompleksi’nde bulunan Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.
Saat 13.00’te başlayan Genel Kurulda derneğin yeni yönetim kadrosu belirlendi.

Divan Başkanlığına Cengizhan Aktan‘ın, katip üyeliklere de Aytekin Eliüs ve Esra Meltem Karahan‘ın seçildiği Genel Kurul’da, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, Yönetim ve Denetim Kurulu raporları ayrı ayrı okunarak ibra edildi.

Daha sonra seçime geçildi ve seçim sonucunda KEDAK’ın yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu Asil
1- Gökhan Yumuşak
2- Bilge Çağrı Günay
3- Muzaffer Kadem
4- Gökmen Oğuz
5- Kadir Çapraz

Yönetim Kurulu Yedek
1- Serkay Perem
2- Aytekin Eliüs
3- Mert Karahan

Denetim Kurulu Asil
1- Ceyhun Yüzer
2- Buket Birsen Çayır
3- Esra Meltem Karahan

Denetim Kurulu Yedek
1- Hasan Hüseyin Uçar
2- Sarp Öztürk
3- Aykut Atakan

Afet Kriz Merkezi Mart ayında açılacak

KEDAK’ın Genel Kurulu’nu ziyaret eden Keşan belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yeni Mahalle’de Radyolink yolu üzerinde yapımı devam eden Afet Kriz Merkezi’nin 1-7 Mart Deprem Haftası’nda açılacağını söyledi.

“Depreme hazırlık, öncesi ve sonrası, şehrimizin konusunda bilinçli sivil toplum kuruluşuna, emekleri için teşekkür ediyoruz. KEDAK gönüllülerinin artması konusunda çaba sarf ediyor, her zaman yanlarında oluyoruz.” diyen Helvacıoğlu, KEDAK üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
KEDAK Başkanı Gökhan Yumuşak da, destekleri için Keşan Belediyesi’ne ve Helvacıoğlu‘na teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu