GündemSon DakikaSON DAKİKA

Kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kaldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Balkanlar üzerinden gelen kar yağışı ve soğuk hava, Trakya’da etkili olmaya başladı. Etkili olan kar yağışıyla birlikte her yer beyaza büründü. Yağışın etkili olduğu noktalardan biri ise Uzunköprü ve Keşan arasında kalan kara yolu oldu.


Hamidiye Yokuşu’ndan tırmanmaya çalışan araçlar, karla kaplanan yolda ilerlemekte zorlanırken, bazı yüksek tonajlı araçların yolda kaldığı bilgisine ulaşıldı. TIR ve kamyonların ilerleyememesi sebebiyle yol trafiğe kapanırken, jandarma ekiplerinin durumuna müdahale ettiği de gelen bilgiler arasında.
Öte yandan Hamzabeyli Sınır Kapısı yolunun trafiğe kapanmaması için karayolları ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Kar yağışının etkisini artırarak devam edeceği tahmin ediliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu