Asayiş

İşyerine giren hırsız, işletmecinin çöp atmak için dışarı çıkmasını fırsat bildi

Keşan’da işletmecisinin çöplerini atmak üzere dışarı çıktığı kıraathaneye hırsız girdi. Çöpe gidiş dönüş kadar geçen sürede hırsız para, telefon ve banka kartı çaldı.

Olay, 15 Ağustos Cumartesi günü Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre mahalledeki kıraathane sahibi A.A., saat 23.30 sıralarında işletme içindeki çöpleri toplayarak atmak üzere dışarı çıktı.
Çöpü konteynere bırakıp geri dönen A.A., bu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından çekmecede bulunan 100 TL nakit para, cep telefonu, çeşitli bankalara ait kartların çalındığını gördü.

Çöpü bırakıp gelmek kadar kısa bir süre içinde gerçekleşen hırsızlık üzerine Keşan Polis Merkezi Amirliği’ni arayan A.A. şikayetçi oldu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu