Helvacıoğlu: “Sorunlarımızı konuşacak, ortak akıl ile çözümler üreteceğiz.”
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu geçen Pazar akşamı Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Helvacıoğlu 30 Temmuz’da da Yayla sakinleriyle buluşacak.
Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle 28 Temmuz akşamı bir araya gelen Helvacıoğlu, mahalleli ile görüş alışverişinde bulundu. Paşayiğit Mahallesi Muhtarı Orhan Mutlu’nun da katılımı ile mahallenin sorunlarını yerinde inceleyen Helvacıoğlu, “Her mahallemizin sorununu orada yaşayan vatandaşlarımız ile birlikte konuşacak, ortak akıl ile çözümler üreteceğiz. ” dedi.
Öte yandan 30 Temmuz 2019 Salı günü saat 18.00’de Yayla Park’ta gerçekleşecek toplantıda Helvacıoğlu, birim müdürleri ile birlikte Yayla Sahili sakinleri ile buluşarak, görüş alışverişinde bulunacak.
Toplantıya Yayla sakinleri davet edildi.


