SağlıkSon DakikaSON DAKİKA

Günden güne artıyor! Keşan’da pozitif vaka sayısı 50’nin üzerine çıktı!

Türkiye’de korona virüs vakaları ve buna bağlı olarak meydana gelen ölümler artmaya devam ediyor. Nüfusa oranla vaka sayılarında yükselişine ilk sıralarda devam eden şehirler arasındaki Edirne‘nin ilçesi Keşan‘da da durum ciddiyetini korumaya devam ediyor.
Hayat Eve Sığar uygulamasının yoğunluk haritasına bakıldığında şehrin bazı noktalarında yeniden beliren ve yayılmaya devam eden kırmızı bölgeler alarm veriyor. ‘Yüksek riskli’ olarak kırmızı ile işaretlenen bölgeler çaplarını genişletirken, yakın bir gelecekte daha önceden de olduğu gibi tek parça olmasından korkuluyor.

Edinilen son güncel verilere göre ise dün itibariyle Keşan’da 50’nin üzerinde kişiye PCR testlerinin ardından koronavirüs pozitif teşhisi konuldu. Bu sayı bir önceki gün 30, daha önceki gün ise 15 civarlarındaydı. Kovid vakalarının hızla yayıldığı Keşan’da, yoğunluğun geçtiğimiz aylardaki gibi yeniden patlamasından endişe ediliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu