Siyaset

Ersöz: “Keşan’da ekmek 4 TL olacak, su fiyatları yüzde 50 düşecek”

Gelecek Partisi Keşan Belediye Başkan adayı Aydoğan Ersöz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik vaatleri arasında, Keşan’da ekmeğin 4 TL’ye satılacağı ve içme suyunun da yüzde 50 indirimli olacağı sözünü verdi.

Gelecek Partisi Keşan Belediye Başkan adayı Aydoğan Ersöz, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkması durumunda, Gelecek Partisi vizyonu ile Keşan’ın önünün açılacağını belirterek, Keşan Belediye Başkanı olarak hayata geçireceği proje ve uygulamalarla da Keşan halkının hak ettiği refaha kısa sürede ulaşacağını iddia etti.

Seçim kampanyası kapsamında yürüttüğü çalışmalarda projelerini de anlatan Ersöz, belediye başkanı seçilirse, insanların temel ihtiyacı olan içme suyunda yüzde 50 indirim, belediye işletmesi olan Keşan Halk Ekmek fırınında satılan ekmekte de 4 TL fiyat uygulamasına geçileceğini vaat etti.

“Su fiyatları yüzde 50 düşecek. Ağırlaşan yaşam koşullarına karşı, aile bütçelerinize su indirimiyle katkı sağlayacağız.” diyen Ersöz, Keşan’da belediye mağrifetiyle buğday üretimini hedeflediğini kaydederek, “Buğday üreteceğiz, ekmek 4 TL olacak. Belediyemize ait tüm tarım alanlarında ve bulduğumuz her tarlada üretim yapacağız. Halk Ekmek’te ekmek 4 lira olacak” ifadelerini kullandı.

Keşan’da adaylığı ilk açıklanan isim olan Aydoğan Ersöz, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Seçime kadar Keşan’ın tüm mahallelerini tek tek ziyaret edeceğini, tüm vatandaşlara ulaşmayı amaçladığını ve çalınmadık kapı bırakmayacağını dile getiren Ersöz, “Halkımızın bize gösterdiği teveccüh, gülen yüzleri umudumuzu, inancımızı arttırıyor. O yüzden diyoruz ki; şimdi yeni şeyler söyleme zamanıdır. Yeni şeyleri de ancak geçmişten ilham alarak geleceği inşa edecek olanlar söyleyebilirler. Biz de diyoruz ki; Keşan’ın çözüm bekleyen tüm sorunlarına talibiz.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu