Siyaset

Doruk Sarmış, CHP Keşan İlçe Başkanlığına adaylığını 11 Ağustos’ta açıklayacak

Sarmış: “Yalnızca yol yürümeyeceğiz, tarih yazacağız!”

Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkan Adayı Doruk Sarmış, 11 Ağustos 2025 Pazartesi günü yapılacak adaylık açıklaması öncesinde kamuoyuna seslendi. Destek mesajları için teşekkür eden Sarmış, Keşan’da “birlikte değişim” vurgusu yaptı.

Sarmış, yazılı açıklamasında, son günlerde gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, adaylık sürecine duyulan güvenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti.

“Bu yolculukta yalnız olmadığımı bilmek, sizlerden gelen güven ve umutla yola çıkmak, benim için büyük bir onur.” diyen Sarmış, Hep birlikte yazacağımız değişim hikâyesinin ilk adımını atıyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Keşan İlçe Başkanlığı için adaylık açıklamasını 11 Ağustos 2025 Pazartesi günü saat 12:30’da CHP Keşan İlçe Binasında yapacağını duyuran Sarmış, bu buluşmanın sadece bir adaylık açıklaması değil, “Ortak iradenin ve inancın bir araya geldiği bir başlangıç” olacağını ifade etti.

Doruk Sarmış, açıklamasının sonunda tüm yol arkadaşlarını bu buluşmaya davet ederek, şu sözlerle çağrısını tamamladı:

“Gelin, Keşan’da yeni bir başlangıcı birlikte yapalım. Çünkü biz birlikte çoğalır, birlikte değişiriz. Unutmayın: Yalnızca yol yürümeyeceğiz… Tarih yazacağız!”

Reklam

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu